JAK SKŁADAĆ ZAMÓWIENIA

Jak złożyć zamówienie:
Zamówienia można dokonać osobiście w cukierni, telefonicznie lub droga mailowa/wiadomość na FB.






,
W mailu/wiadomość na FB należy napisać:
- wagę bądź ilość porcji, średnicę tortu (proszę pamiętać że od ustalonej wagi tortu przyjmuje się widełki +/- 20%)
- smak,
- napis,
- datę i godzinę odbioru,
- imię i nazwisko,
- telefon kontaktowy,
- opis tortu: czy tort ma być z figurkami płaskimi/przestrzennymi/w kształcie/ ze zdjęciem, jaki jest motyw przewodni tortu, proszę napisać jak najwięcej szczegółów dotyczących kolorów, postaci, hobby jubilata, można przesłać zdjęcie z propozycją tortu

Czas realizacji:
 Zamówienie najlepiej składać z tygodniowym wyprzedzeniem, ponieważ ilość zamówień jest ograniczona. Liczy się kolejność zamówień.

Odbiór:
Odbiór osobisty w cukierni w Rumi przy ul. Wybickiego 12 o godzinie ustalonej podczas przyjmowania zamówienia. Torty przygotowywane są zgodnie z harmonogramem, dlatego przy wcześniejszym przyjeździe, zamówienie może nie być jeszcze gotowe. Jeżeli zamierzają Państwo zmienić godzinę odbioru na późniejszą - również proszę o informację. Płatność na miejscu tylko gotówka.
 
Zaliczka
Zaliczka w przypadku tortów wynosi 50 zł. W przypadku rezygnacji z zamówienia w okresie mniejszym niz 7 dni od realizacji zamówienia jest bezzwrotna

Waga tortu:
Na porcje przypada ok 150 g tortu, minimalna waga to 1,5 kg.



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz